Zueka röstade och meddelade: Jag laddade 5 pund, min dotter är glad utomlands

Jag klättrade idag för att ändra något. Vi måste inte bara välja, utan också kräva av de utvalda. Saker börjar bara-för att hålla ett konto för dem vi har valt,” sa Vasil Vasiliev-Zueka BTV.

Han tillade att han känner sig väldigt lugn utomlands, till och med fick 5 kg. ”Barnet är glad, glad, går till skolan. I Bulgarien skulle hon inte ha varit i skolan för det tredje året. Jag flydde inte Bulgarien, jag bytte bara min bostad. Jag har bott i Bulgarien i 56 år, och var jag än är, kommer jag att förbli bulgariska och jag är stolt över det,” tillade Zueka.

Skådespelaren tillade att han är i London, där han och Vladi Aprilov idag har en prestation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *