Volontärer samlar fördelar för de fattigaste i Rozino

obrovoltsy samlar matpaket för äldre av Rozino, som lever i svårigheter och inte litar på någon för stöd. Kampanjen har redan lanserats och kommer att pågå till 30 December. Det organiseras av Stiftelsen ” framåt tillsammans, Rozino!”, som har funnits i ett decennium på territoriet i den största byn i Podbalkan regionen, ” sade Rumen Karadzhov från välgörenhetsorganisationen i Rozino.

Med denna åtgärd kommer volontärer att hjälpa 70 äldre människor. Entusiaster hänvisar till folket i regionen för att delta i initiativet. Den som vill kan donera viktiga livsmedelsprodukter-mjöl, smör, socker, salt, olika typer av konserver – pate, chutney, sylt, förpackade små kakor och kakor, liksom andra hållbara produkter som inte kräver förvaring i kylskåpet.

Arrangörerna av kampanjen kommer också att acceptera donationer i form av matkuponger – situationen för anti-epidemiska åtgärder är det snabbaste och säkraste sättet att stödja de behövande.

Paket och kuponger kan skickas via post eller med kurir på bekostnad av givaren. Arrangörerna garanterar att de insamlade donationerna kommer att fördelas korrekt bland listan över de behövande i strikt överensstämmelse med anti-epidemiska åtgärder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *