Vilken tid väntar oss efter valdagen, se grader

rez natt över större delen av landet kommer att vara mestadels molnigt och dimmigt. En paus i molnen och bättre sikt kommer att ha över bergen. Det är nästan tyst med minsta temperaturer från 0 till 5 grader.

Molnigt väder kommer att råda i morgon, och det kommer att bli lätta regn på platser. Det kommer att dyka upp före en måttlig nordostlig vind, och kall luft kommer att tränga in med den. Maximala temperaturer kommer att vara från 7 till 12 grader, något högre i de extrema sydvästra regionerna, länken till NIMHA-webbplatsen indikerar.

Över Svarta havets kust

det blir mestadels grumligt, och det blir lätt regn på platser, främst längs södra kusten. En måttlig Nord-nordöstra vind kommer att blåsa. Den maximala temperaturen kommer att vara 12-14 grader. Havsvattnets temperatur är ca 14 grader. Spänningen till sjöss kommer att vara 2-3 bollar, kvällen kommer att intensifieras.

Över bergen

molntäcket blir mer betydelsefullt. Det kommer att finnas lite nederbörd på platser. Nästan ingen nederbörd och med mycket sol kommer att ligga över massiven i sydvästra Bulgarien. En måttlig östlig vind kommer att blåsa. Den maximala temperaturen på 1200 meter kommer att vara ca 8 grader, 2000 meter-ca 2 grader.

tisdag.

det kommer att bli blåsigt. Det kommer att finnas betydande Molntäcke, på vissa ställen, främst i södra och östra Bulgarien, kommer det också att finnas lätt nederbörd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *