Två bataljoner från 61 brigad vakt gränsen till Grekland med överraskning

Operationen ”autonomous Watch” fortsätter att skydda vår statsgräns. Två bataljoner och 20 stycken utrustning från 61: a Strem brigaden är verksamma på gränsen till Bulgarien med Republiken Grekland. Det viktigaste bidraget till den utmärkta samordningen mellan den militära personalen i Karlovo-föreningen och inrikesministeriet är chefskoordinatorn för den 61: a mekaniserade brigaden, Major Doncho Baev, biträdande befälhavare för logistik av den 2: a mekaniserade bataljonen, bekräftad av brigaden.

Den militära personalen i den 2: a mekaniserade bataljonen och bataljonen för logistikstöd från den 61: a mekaniserade brigaden deltar i operationen.

Operation mot okontrollerad inresa av migranter till statsgränsen. Det genomförs tillsammans med organen i inrikesministeriet, rdgp-Smolyan är ansvarig för detta område.

Uppgifter som utförs av militär personal från brigadat, utför autopatroller och fotpatruller, organisation av observationsposter, hemliga inlägg och inlägg för skydd och försvar av föremål i gränsområdets djup. All verksamhet utförs gemensamt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *