Professor. Kantardzhiev: vacciner bör inte vara obligatoriska

Tja, jag förväntar mig en ökning av antalet smittade efter omröstningen i dag, om åtgärderna följs. Vacciner bör inte bli obligatoriska och tvångsmässiga. Åtgärder vidtogs här när vi hade en enorm sjuklighet och dödlighet. Det var nödvändigt att vidta åtgärder på sommaren. Nu kallas de idag för imorgon, säger professorn. Todor Kantardzhiev på BTV.

”Dimman ska rensa efter dessa val . Det var dimma tidigt på morgonen för att inte se några bilar som gick fram och tillbaka,” skämtade prognosprofessorn. Georgy Rachev.

Affärsman Krasimir Dachev var också gäst i valstudio, som insisterade på att verksamheten efter valet skulle fortsätta att fungera. ”Vi vill inte att någon ska ta hand om oss, vi behöver inte blöjor. Företagen kommer att börja betala på ett europeiskt sätt när arbetstagare här börjar arbeta som i Tyskland, ” tillade Dachev. Experten på CT ”support” Vanya Grigorova gav den första uppgiften till den nya regeringen för att bestämma den nya minimilönen . ”Verksamheten bör inte spendera miljarder för att distribuera dem som utdelning”, tillade Grigorova och

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *