Höj lärarnas löner, se under vilket villkor

och lärare kommer att förhandla fram ett högre pris för lärare i 2022., om testningen fortsätter och incidensen inte minskar”, säger Yanka Takeva, ordförande i den bulgariska Lärarförbundet, på luften av de nya nyheterna.

Utbildnings-och Fackföreningsministeriet har kommit överens om att anställda som utför test för grundskolestudenter får $100 vardera. Dessa pengar kommer att betalas från och med denna månad, försäkrade hon.

”De två ministerierna enades om att de skulle återvända till skolan i betyg 5 och 8 och tillhandahålla gratis test för dem. De kan kontrollera sig själva, läraren kommer bara att observera. Jag är djupt övertygad om att de ska testas hemma och ge ett färdigt resultat. Jag tvivlar djupt på att ministrarna kommer att gå med på detta och ladda om utbildningssystemet”, tillade eternal Takeva.

Testen, som ska utföras två gånger i veckan, har återigen kolliderat med varandra av föräldrar och administrationen. Enligt Takeva är det spänning. Hon är övertygad om att volontärernas eufori kommer att passera, och allt kommer att förbli i lärarnas händer.

”Jag kommer inte sluta upprepa att vi behövde rösta mer för föräldrarnas förtroende. Ingen förälder skickar sitt barn till skolan. Barnet kommer att vara lugnt hemma. Nu skapar det spänning i utbildningssystemet ”” tror hon.

Enligt henne får barn i skolan den bästa kunskapen. Hon tror att alla barn ska återvända till klassen så snart som möjligt. 45% av unionens medlemmar vaccinerades och 25% fick COVID-19.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *