Guardian: Europa har återvänt till de mörka dagarna av COVID-19

vropa se vrscha km ” Kom ihåg tiderna ”på Covid-19, generaliserar Guardians Brittiska bulletin, citerad från byrån”Focus”. Kontinenten omvandlas igen till ett centrum för den globala epidemin av coronavirus. De europeiska länderna från Östersjön till Medelhavet är redo att tacka för att motverka viruset på Novata.

Hur kan jag komma till den punkt där jag är farligt sjuk?

Vi kommer snart att vara på den europeiska sidan, de kommer att bli av med pandemin. I Kjoln hiladi praznuvaschi med kostymer se tlpyakha ramo att ramo i gosti tlpi, för ja, de kommer att börja karnevalen säsongen för ett år klockan 11 sutrint den 11 November, pishe The Guardian. I Paris, barovete och klubovete byakha otvoreni att ksno och byakha pre-settlement i den ordning, Dag på försoning, lite slagg kanten på dagen för Svetovna krig. I Amsterdam, gå till kafenet och barove izglezhdakh på något sätt. Men i stället för ja, de förebådar början av säsongen från anor, som är kulminirat med Koleda och Nova Godina, tezi scener på ”Miren magen” kan bi sa slå den sista innan den fjärde posten från coronavirus, Europa fångades. Polovin dusina netherlandski gradove veche sa avbryts populär parad, koito praznuvat godishnoto pristigane på Sinterklaas (Farbror Koleda) tozi helg av glädje på decat, och den berömda koledni bazari i Tyskland kan avbrytas.

”Du kan inte föreställa dig ja, du står på pazar, ja du dricker grekiska vinet, gör du bolnite sa pilni och se greppa för den sista resurs,” kaza minalata vecka premiären i Sachsen Michael Kretschmer, kalla den tyska federala regeringen och ta ett impopulärt beslut.

Nederländerna är en del av Västra Europeiska landet, som innebär en partiell låsning, Berlin zatvarya restaurang si för nevaksinirani, och Frankrike brza da podobri campaignata si för zasilvane på boosternite vaccinationer – Europa återigen epicentrum på pandemiata.

Prez förra veckan broyat på smitta av coronaviruset på kontinenten e narasnal åt 7%, och broyat på smrtnite fall med 10%, spored Svetovnata zdravna organisation, vilka regler Europa enighet regionen i världen, där broyat på fallet och fix från Covid-19 narastva stabil.

Nära två tredjedelar av den nya infektionen – cirka 1,9 miljoner i Europa, spored SSO, till exempel har det skett en ökning av virusets spridning på kontinenten i sex veckor, några länder har bott i fjärde eller peta-posten.

Spored av Väktare, uttrycka din åsikt, vad är den troliga orsaken till förekomsten av detta i Europa är en kombination av nisk niva på vaxinirane, immunitet media har försvagats, refrängen har varit vaxiniranite och självförsörjning har varit relativt slitna på masker och distanserat, spår av regeln för regeringen som omger begränsningar av prez latoto. .

”Ideyata vinagi e bila: pravete vsičko”, kaza minalata vecka Hans Kluge, Regional Direktör på NWO för Europa. – Vaksinite styrs av tova, som lovar: förhindra tezhki formi på zabolyavan och särskilt smrtnost. Men de sa nai-makt ingen tillgång själv när det är utom räckhåll med omvandlingen av mätningarna.

Spridningen av vår världsomspännande information på den europeiska kontinenten och den högsta andelen av waxiniran i Sydeuropa: från 80% av befolkningen i e waxinirano två pti i Portugal, Malta och Spanien, docato Italien, indikatorn är 73%.

Under veckan har den genomsnittliga motstånd på novite dagliga infektioner sa nej-niskite i EU i dessa länder, de bor ca 100 per miljon själar, men de är växande, och i regionen, de fulländade på waxini e niska, de sa se har hängas upp på riazko.

I Trieste, kdeto minalia mesets imashe golemi proti sreschite gröna passerar i Italien – nej-strogite i Europa, kdeto se iziskva från jobbet, ja, visa bevis för vaxning, immunitet eller skoroshen negativt test för att få arbeta si platser – broyat på den dagliga fall se att öka i kväll från två pty… . ”Vrrnahme se km mörkare dagar på pandemiyata”, kaza minalata vecka börjat på en från institutionen för intensiv behandling i hagel av bommen spår på receptionen på sjukhuset, kato 90% av patienten inte sa vaxinirani.

Men Nederländerna, Frankrike och Tyskland, Det handlar om vaxinatiata själv med några procentenheter på nackdelen, det handlar om marken och observationen av skok på infektionen, vilket är Doris predisposition för regeringen med ett relativt visoki-fält på vaxiniran.

I Nederländerna, som är cirka 73% av befolkningen i si, en trisedmic partiell låsning in i butik: barove, restauranger och affärer från första behöver kommer att bryggas från 20:00 h., butiker och tjänster som inte kommer från den första kommer att vara bryggt från 18:00 h., och huset kommer att vara begränsat till chetirim gäster, spår av kato kommer att kastas på fallet har nått novi rekordi.

Landet, som är föremål för begränsningar av prez lato, register genomsnitt 609 nya fall per miljon invånare under sju dagar, tazi vecka, som nakara reglerar detta och att otkazhe från löftet om si och premahne vsichki begränsningar till kanten för ett år.

Spored OurWorldInData nästan 69% av den franska befolkningen, har blivit fullständigt vaccinerade (de styrande i Danny, koito ingår tezi, koito sa fick samma vaccin, ako sa precali Covid-19, sa malko po-visoki). För vlizane i butiken, barov och restaurang, kachvan på planet eller vlak en lång sträcka från lyato e, en ”zdraven pass” är skyldiga, det är en vaxination, en vzstanovan eller ett negativt test, och masken kommer att vara kvar i det offentliga rummet, men ima pokachvan på novite fall.

”Tova, som har bott i Frankrike, uppenbarligen, kato började på petata vlna”, kaza minalata vecka minister på zdraveopazvaneto Olivie Veran, du kato genomsnittliga broy på novite fall för sju dagar, makar och allt annat i förhållande till nisk, antalet stabil i upp till 134 fall per miljon invånare.

Ordförande Emmanuel Streck kaza, che från och med den 1 decemvri chorate över 65 år och chorate på risk, som inte sa si skickas treta vaxination, veche nyama ja havregrädde rätt att ”zdraven pass” och i denna tid programmet för revaxination är redan expanderat och för chorus över 50 år.

Tyskland, ca 66,5% av befolkningen, e naplno vaxinirano, e na prag na chetvrta vlna, koyato da bde nai-serioznata, kato registrera nai-visokite dagböcker niva på zarazyavane prez senaste två åren prez sista pet dagar, med 48,640 nya infektioner. I Petk var det genomsnittliga motståndet i sju dagar 381 själar per miljon.

Ledarna för den Germanskadatabyrån för kontroll av sjukdomen, varna dem, vilka intensiva avdelningar sa från höger före angrepp, kato kaza, vilka situationer i landet e ”pet minuter före midnatt”, låt inte provinserna räknas lockdown.

Från ponedelnik till Berlin samo hora, koito sa att slå vaxinirani eller hastigt sa se återställd, sche mogat da visitavat restaurang, kina och frisiorski saloni. Federalniat ministerr na zdraveopazvaneto Jens Spahn i petk erbjuder liknande regler för att besöka det offentliga mötet.

Christoph Spiner, en specialist i infektionssjukdomar från München, se ismnyava, che dori tezi merki, bdat dostatchni. ”Tova, från vilken vi är i behov av en sega, sa, och strikta åtgärder från landet till regeringen, och vi är inte siguren, vad är i ögonblicket av gi Imam,” The Guardian quotes think mu. I negovata bolnitsa cirka tre fjärdedelar från lekuvanite för samma COVID inte sa slå vaxinirani, kaza det.

Med ett nej-nis procent på waxinirane (62,8 procent) och en nej-vis procent på zarazyavan (över 1000 fall per miljon per den) i nästan alla västeuropeiska länder, Österrike e på pt da vvede isolering för icke-waxinirani kören i dvata nej-zasegnati regionen, vilket kan ja nasrchi liknande mätningar i centrala landet. Federalniat Förbundskansler Alexander Schalenberg kaza i petk, che på nevaksiniranite kören i provinsen Horn Österrike och Zaltsburg, det är inte tillåtet att låta kschata sig för speciella behov skäl, till exempel att köpa på innehavaren av avlopp eller ett besök till läkaren.

Österrike, Schweiz och Tyskland havregrädde nej-en hög andel icke-axinirani chorus i Västra Europa, vprreki e svårt ja se kommer att fastställa särskilda skäl, poradi koito chorata se variera ja se vaxinirat, blekmedel The Guardian. I jämförelse med sydeuropeiska länder, som Italien eller Spanien, och de tre länderna i Dosega sa imali är relativt måttliga, vilket kan ha orsakat mycket skada och kommer att uppskatta de dödliga farorna från coronaviruset.

Spored av The Guardian,” alternativ medicin ” är populär i tysktalande länder: i Tyskland erbjuds till exempel homeopatiska läkemedel från apotek och tas från många folkhälsofonder. I det forna DDR, det är en spridning på waxinationite, den morbili och gripe var traditionellt slagen av visoko, men Sachsen, Thüringen, Brandenburg och Sachsen-Anhalt sega sa i dnoto på den nationella listan för waxinationsreferences av coronavirus.

Vid den här tiden är Europa centralt och exakt, fattigdom, eftersom utbildning och desinformation är sunda, eftersom misstro mot regeringen och regeringens tjänst är förankrad i den, vilket leder den till nay-nay, vaccinationsfältet i Europa. Som ett resultat är det brist på rost från Central-och Östeuropa vid se-tiden, genomsnittet är 10 dagar med nai-visoki, fältet är i riskzonen från coronavirus i EU. Rumnia och Bulgarien havregrädde nai-visok dagligen risk i block – ca 22 miljoner per – över 30 dagar från Frankrike, Spanien och Portugal.

Det finns massor av erbjudanden på waxini, två från västeuropeiska länder, till exempel waxini fick nej-nis från populationen av si från 27 länder från EU: 34,5% av invånarna på Rumnia sa fick två doser, och i Bulgarien som de fått vazhi för knappt 23.04% av invånarna. Och sedan rost hastigt in restriktioner är strikt, Lettland, en kompis land med en nisk niva på vaxinirane, trädde en chetyrisedmichen låsning i mitten på octomvri. Tjeckien, Slovakien och Ryssland är alla zategnaha merkite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *