Fäder och barn som fiskar tillsammans på valdagen

Barn och fäder föredrar att vara tillsammans i ett valår, och särskilt på valdagen den 14 November, när vi ger vår röst till presidenten och folkets representanter. Fäder, att tillbringa en dag på söndag med sina barn, och han fiskar på Kliment Dam, erbjuder familjen center ”bättre tillsammans” i Karlovo ”Buddy far kampanjen har pågått sedan början av veckan, traditionellt i världen den andra veckan i November är tillägnad föräldrarna till starkare könet”

I Karlovo, en kampanj som heter ”i ett valår, väljer att vara med ditt barn!“

Affischer av kampanjen ” var en far! ”har redan distribuerats från familjecentret ”bättre tillsammans”.”alla förskolor i Karlovo, Banya, Tan, Voynyagovo, Kliment och förmedlare Rozino. Tanken är att ha samtal om ämnet för faderns viktiga roll i familjen – för detta ingår Fadern i uppfostran av barn, i läxor, i uppfostran och uppfostran av barn, vilka barn gillar att göra med sina pappor, där de går tillsammans.

På eftermiddagen av valdagen, initiativet ”fiske med pappa” kommer också att hållas vid dammen i byn Kliment att göra fäder det bästa valet-att vara med sina barn ”

Familjecentret fortsätter sitt arbete med att skapa föräldraskap för familjer med barn 0-6 år under projektet ”styrka i USA (nya aktiva familjer) och samhälle”, med stöd av Tulip Foundation och OUK Foundation, säger Tsvetina Zakharlieva, chef för ungdomsinformationscentret i Karlovo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *