Donatorerna gjorde LED-belysning i Starosel

tricky old grey med nya lampor är LED-belysning helt byggd med donationer. Initiativ av Byns Borgmästare Matthew Gudev. Donationskampanjen höjde BGN 8000 för inköp av lampor, installation och placeringsarbete är också donationer, det tillhandahölls av företaget ”Kotasa” EOOD av aposteln Kotasov.

Inom några dagar installerades 100 lampor, de belyser en 3 km-sektion som täcker huvudgatan och vägen i riktning mot Vinarkomplexet ”Starosel” och Krasnovsky mineralbad.

Kommunen Hisar har också bidragit till byggandet av en ny mer ekonomisk och effektivare belysning av byn.

Alla givare har gett medel till ett värde av mer än BGN 500, sade borgmästaren i Starosel Matthew Gudeva. Resten av hjälparna är ”Kotasa” – LLC-Apostol Kotasov, komplexet för vin och SPA turism ”Starosel”, Hisars samhälle,” Berge-Trakia ” – LLC – Plovdiv,” Bergin – 13 ” LLC – Vi lägger till Ivan Jr., Valentina år till egenskaperna. Pamukov, Dani Radulov, Evgenia L. Monova och borgmästaren i Starosel Matthew Gudev.

Detta är en annan välgörenhetskampanj i Starosel, i år höjde lokalbefolkningen pengar för att hjälpa familjer som drabbats av elden i början av augusti.

Den återupplivade traditionen att donera till förmån för den gamla byn lever, tillade Matthew Gudev. Han påminde om att med donationerna från de gamla byborna byggdes en kyrka, det första Kulturhuset, den första och andra skolan i byn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *