Den ”skjul” kvartalet i Sopot korn med ett nytt utseende

fåfänga skapar ett nytt utseende för det största bostadsområdet i Sopot, förbättringen av ”skjulet” förlorades i slutet av 90-talet och återupptogs och fortsätter med byggandet av nya anläggningar.

Den här veckan slutförs byggandet av en ny parkeringsplats för 30 bilar, Den ligger framför bostadshus 14, och tillsammans med de intilliggande garagen finns det platser för mer än 50 personbilar. Objektet innehåller stödmurar, dränering, trottoar, märkning.

Storskalig landskapsarkitektur av Saraya-distriktet har pågått i sex år, det genomförs med kommunala medel och medel från kapitalprogrammet, säger borgmästare i Sopot Deyan Doynov.

Distriktet är bebodd av mer än 4000 invånare, dess konstruktion började i slutet av 70-talet på initiativ av den dåvarande borgmästaren Ivan Nechev och med hjälp av VMZ – Sopot. Men senare övergavs dess landskapsarkitektur.

Under de senaste åren har tre bostadshus med de mest talrika invånarna desinficerats. Lekplatser och anlagda gator byggdes i etapper, återkallade Deyan Doynov.

Bredvid det största bostadsblocket, på platsen för den oavslutade och upphängda konstruktionen av dagis, finns en park ”Saraya” med den ikoniska björnen, symbolen på Balkan i den. Då byggdes en parkeringsplats framför ett bostadshus med en stor grafit med ett imponerande porträtt av Ivan Vazov.

Gatan ”Jordan Nenov”, som är en bypassväg av hela blocket, var anlagd.

All konstruktion av bostadsområdet ”Saraya” utförs enligt alla byggregler – med godkända projekt, säker finansiering och under byggövervakning, betonade Deyan Doynov.

Nästa steg är byggandet av en annan parkeringsplats framför det 18: e bostadsområdet, där flera hundra personer bor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *