3,9 miljarder rubel. Bulgariens skuld sedan årets början

emata för politicata på rost av dl stoppas inte från kampanjen för den röda utvalda. Du är ute ur slingan under den senaste veckan på ett icke-speciellt sätt, du är utesluten för kritik mot den officiella regeringen på bakgrunden på kistan tystnad om avsikterna på partiet för finanspolitik, inklusive danzi, razkhodi, underskott och dl.

De närmaste dagarna kommer att lämnas tills parlamentets konstitution och de nya företrädarna för folket kommer att tvinga sig på folket med en ”flygande start” i budgeten för 2022, och förmodligen på den genomsnittliga uppdateringen av budgeten för innevarande år. Förutse diskussionen, ja, det här är en gåva från känslor och litteratur, använd medel, anser att det är användbart, ja, generalisera data och råkar vara för tillfället:

Från början av året till kanten av septemvri tog regeringen över DCC för att finansiera budgetunderskottet från nära 1,3 miljarder . Leva och E fick lån från Malko över 1,1 miljarder . lev. Golyamoto pen e att få en prez mesets Får lån för ett verktyg om EU: s SÄKER något för praktiken pokri 1 miljard euro. leva från Gå till programmet för en fördröjning på zayetostta (t.nar. ”myarka 60/40”).

Kem tova tryabva ja, vi kommer att lägga till tre novi emisii av 500 miljoner leva från och med onsdag den September att tazi vecka – det är de stanakh obekt på den politiska tal av malko att du kommer att välja. Lika anmärkning om emissionen av obligationerna av följande: fram till slutet av mars utfärdade regeringen för e emitiral DCC för 800 miljoner leva, e: s officiella regering ett dlg för 2 miljarder. lev.

Noviyat d ’ rzhaven dlg, sjunger från början av året till tidpunkten för e på stabiliteten av 3,9 miljarder. lev. Malko kommenterar det faktum att ålderdomen har släckts under en period av cirka 1,1 miljarder. lev. Så netnoto narastvane för cirka 2,8 miljarder. lev. Regionens Km på septemvri common dl för delsektorn ”Central Management”har nått 30,1 miljarder. leva,och enligt den preliminära uppskattningen med den nya frågan från den senaste veckan-31,6 miljarder. lev.

I lagen för den rostande budgeten för 2021 finns det två begränsningar, Du kan komma in för ett lån för ett nytt år till kanten i ett år. Från ett land, den totala storleken på skulden, emitiran enligt lag för rost skuld är inte biwa da nadvishava till 31,9 miljarder kronor. leva km 31 decemvri 2021 Km av stoynosttas ögonblick för cirka 30,3 miljarder . leva, som gav möjlighet till upp till 1,6 miljarder. osche dlg.

Samtidigt kommer den totala storleken för det nya året 2021 inte att vara för stor för 4,5 miljarder. lev. Enligt våra beräkningar, fram till noviyats ögonblick, är det cirka 3,9 miljarder. leva, men lånet enligt SURE-verktyget följer inte rapporten när den är kopplad till begränsningarna för 2021, låneavtalet har ratificerats av folket, valet av en ny kandidat för 2020. Så från och med nu kommer smetkite att övervägas för den icke-införda gränsen på cirka 1,6 miljarder. lev. Landets härskare i namnet ja utfärdat emisii för 500 miljoner leva följer fortfarande veckan.

Poemaneto på dlg över tezi gränsen för budget uppdatering för 2021. Argumentet är möjligt för ytterligare en, Det kan vara roligt att godkänna den nationella planen för restaurering och hållbarhet. Ja, låt oss komma ihåg att med godkännandet inom ramen för 2021 kommer Bulgarien att få cirka 1,6 miljarder. leva finansieras i förväg (coeto nyama da se fallet med godkännande av prez 2022), och i förverkligande av budgeten tazi summan e är planerade ankomsten av chast. Aka officialdom, eller den nya regeringen, letar efter och poharchat att fastställa avgångstidpunkten (eller compline), uppenbarligen med lipsa på förhand, du införa det och de kommer att ta bort.

Izvn finansieras för det nuvarande underskottet, i en relativ brådska, ordningen för tryabva ja, refinansieringen av 1,25 miljarder. Euro 7-åriga obligationer, fall prez Mars 2022 Tov e predizvikatelstvo utan redovno hantering av kongressen är stabil, och budgeten för 2022 kommer att tas emot .

Otvdannite för promyanata och stå på länge anser att det är viktigt och låt oss komma ihåg och då:

Utan Ja, sätt det under övervägande, det sorteras ut, vad ökar på rostning för ett engagemang,vad är detsamma på dataplattformen i framtiden-förståelsen av dori handlar om att inte födas så, från ondskan kryper hysteri.

Jämfört med kartorna för Europa, Bulgarien och CIS är hastigheten för östra delen av regionen betydligt lägre för juni 2021. Förhållandet är 24,7% enligt prognosen för stabiliteten för storleken på iconomicate för året, med ett genomsnitt på 91% för EU och 98% för euroområdet. det enda Estland är litet när det gäller storleken på iconomicate för året, med ett genomsnitt på 91% för EU och 98% för euroområdet.

Men, de offentliga finansernas ställning i den pandemi med preminavaneto från överskott till underskott är förhållandevis begränsade belopp är relativt begränsat till ett minimum för att på lång sikt storlek BVP e från 4,7 procentenheter under perioden från kanten 2019 till kanten i uni 2021; själv i tre länder – Luxemburg, Irland och Sverige – mängden är liten.Den politiska omvandlingen på den officiella regeringen med tillkännagivandet av det kommande valet för Folkets val och presidenten under perioden, som påläggs poemane länge, för att få till ett konkret operativt beslut, förtjänar en kommentar.

Till exempel bruket av den bulgariska regeringen vid behov från en betydande finansiär, ja, de emitirate obligationer på den internationella marknaden, och tova se potvzhdava från strukturen på dga, som tydligt domineras av dl.

Baksidan är lik den politik ima seriozni argumentati – izstanala malka ikonomika, är dålig i spestavaniya, är det rimligt att ha ett inflöde av utländskt kapital, för ja, inte ”reklam”, privata investeringar i pazar, på globalnite pazari ima poveche ”för en satsning”, som gör det möjligt för en långsiktig finansiering, etc.

På grund av den politiska analysen har den tagit hänsyn till stigmatiseringen av det ryska folket i masovoto-erkännandet – särskilt sedan Golyama emisiya-regeln en gång-för skärpan hos de många offentliga och Mediens intresse och studentens angrepp från malka Emisiya DCC till Pazar. Ett av de uppenbara resultaten är betydande på grund av det nya årets brådska – de mycket två frågorna är 10,5-årige, stanna till 5-årige och veckan är 3,5-årig.

Och några tryabva från och med nu, låt oss komma ihåg vad konsekvensen är, och vad orsaken är, det finns ett budgetunderskott. När förvaltningen av fordran och grub på kvällen, bryts av, då kanske ja, skicka nai-i allmänhet tre mer – ja grub från natrupanoto från före skatt godini (skattereserv), ja privatiserare av den rostiga tillgången eller ja öka skulden. För närvarande är det möjligt för privatiseringen att stängas, och reserven kan inte användas utan paus. Från ditt eget land, fråga från typ ”och för vad, poharchite tozi dl ’g” sa grunden podvezdashchie – lånet debiteras för ja, ja, ja, finansiär, gå till fisk över förbudet av danzi och taxi sega.

Och beslutet fattas för storleken på budgetunderskottet och behovet av regeringens behov, som fastställs från regionens förhandsvalsregering för 2020. Det finns ett parti under de två sista dagarna av parlamentet och två regeringskontor, inte förklara någon politisk vilja, så begränsa underskottet. Tvärtom ser jag ovan nämnda i förslaget om tidsskillnaden i tid för aktualiseringen av prez septemvri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *